Gezocht: vrijwilligerscoördinator en fondsenwerver

Op het landelijk bureau van MS Vereniging Nederland in Breukelen zijn vacatures ontstaan voor een vrijwilligerscoördinator/ projectleider en voor een ervaren fondsenwerver.

Vacature vrijwilligerscoördinator/ projectleider fondsenwerverAls vrijwilligerscoördinator/ projectleider is je voornaamste taak het (pro)actief mobiliseren van de leden en vrijwilligers om de stem van mensen met MS te versterken met projecten en acties. Daartoe ben je het eerste aanspreekpunt voor de vrijwilligers in het land en van een aantal landelijke werkgroepen.

Ons doel is de inkomsten uit fondsenwerving de komende jaren flink te laten groeien. Daarom zijn wij op zoek naar een:

Meer informatie over beide vacatures vind je op de pagina vacatures op deze website.