Bewegen en Dansen voor mensen met MS!

Op zaterdagmorgen 28 oktober organiseerde ‘Dance for Health’ in samenwerking met de MS vereniging Zuid-Limburg (met medewerking van Zuydeland MC, academisch MS centrum Zuid-Limburg en Sanofi Genzyme) een workshop: Fitter en Energieker met het bewegingsprogramma van ‘Dance for Health’. Bewegen is gezond! Zeker voor mensen met MS, Parkinson en Reuma.
Tekst van Piet Booij. Er wordt gewerkt aan balans, flexibiliteit, kracht, coördinatie en houding. In de fysieke training wordt ook je creativiteit geprikkeld, zodat je je eigen kracht en mogelijkheden kunt (her)ontdekken, waardoor je je energieker, fitter en beter gaat voelen. Ankie Til van ‘Dance for Health’ benadrukte: iedereen kan mee doen. Ook als je niet kunt dansen, rolstoel gebonden bent of gebruikt maakt van een rollator.
Dance for health foto 1

Klik hier voor de rest van de tekst

Wat doet uw regionale werkgroep voor u?

Wetenschap voor patiënten
MS-Bewegers 10 jaar actief