November, 2021

25Nov09:0012:30Workshop Schilderen met Mariska09:00 - 12:30 D'n Hoge Dries, Zoeksestraat 5/A Organisator: Mariska Regio:Brabant West

Deze workshop zit VOL.
Wil je ook deze workshop volgen mail dan naar: MS Vereniging Brabant-West
Bij voldoende aanmeldingen wordt een datum gepland voor een 2e workshop.

Schilderen is een echte passie voor Mariska. Mariska is bekend met MS en lid van onze regio. Ze wil graag haar passie delen door het geven van een workshop schilderen. Speciaal voor onze leden organiseert Mariska de workshop Schilderen.

Het wordt een ochtend vol gezelligheid. Tussen het schilderen door is er gelegenheid om te kletsen en koffie/thee te drinken.

Mariska zal iedereen helpen en advies geven, zodat iedereen aan het einde van de ochtend met een mooi schilderij naar huis gaat.

De schilderijen worden ongeveer 23 bij 30 cm groot.

Er kan gekozen worden uit deze 4 schilderijen:

Op donderdag 25 november is de workshop Schilderen met Mariska.

Het begint om 9.00 uur en zal tot ongeveer 12.30 uur duren.

De workshop wordt gehouden in gemeenschapshuis D’n Hoge Dries, Zoeksestraat 5/A in Schijf.(https://www.facebook.com/Dn-Hoge-Dries-391930914616489/)

Voor leden is deze workshop gratis.
Niet-leden betalen een bijdrage van € 10,,– per persoon.

Koffie/thee (€1,– per kopje) is voor eigen rekening.

(Donderdag) 09:00 - 12:30