Mei, 2022

17Mei10:0014:00Wereld MS Dag - Informatie stand - Venlo10:00 - 14:00 VieCuri Medisch Centrum Organisator: MSVN Noord en Midden Limburg Regio:Noord en Midden Limburg

Logo Wereld MS Dag

Multiple Sclerose (MS) is een ziekte die het centrale zenuwstelsel aantast. Elk jaar krijgen circa duizend mensen de diagnose MS. Om hier meer aandacht voor te vragen organiseert MS Vereniging Nederland in de maand Mei verschillende activiteiten en bijeenkomsten heel Nederland.

Op 17 mei staat MS Vereniging Noord en Midden Limburg in het het Viecuri Medisch Centrum  in Venlo in de hal/gang bij de piano.

Bezoek de stand van de MS Vereniging Noord en Midden Limburg:

• voor tips, advies of informatie over MS en actuele folders van de MS Vereniging.

en voor uitleg over:

• Multiple Sclerose (MS)
  • Wereld MS dag.
  • MS Vereniging Nederland, meerwaarde van een lidmaatschap en mogelijkheden tot vrijwilligerswerk.
  • gratis Doneren bij online aankopen
  • onze zelf gehaakte vlindersleutelhangers.
  • onze vrij toegankelijke Facebook pagina en besloten groep
  • onze contact groep Partners van MS

Wanneer:

17 mei 2022 van 10:00 tot 14:00 uur

Waar:

Viecuri Medisch Centrum Tegelseweg 210 5912 BL Venlo
In de hal/gang bij de piano.

(Dinsdag) 10:00 - 14:00

VieCuri Medisch Centrum