Oktober, 2020

10Okt10:3011:30Webinar spijsvertering10:30 - 11:30 Organisator: MS Vereniging Nederland Regio:Amsterdam,Brabant Noord-Oost,Brabant West,Brabant Zuid-Oost,Flevoland,Friesland,Gelderland Zuid,Groningen / Noord Drenthe,Nederland,Noord en Midden Limburg,Noord Holland,Overijssel Noord/Zuid-Drente,Twente,Utrecht,Zeeland,Zuid Limburg,Zuid-Holland Noord,Zuid-Holland Oost,Zuid-Holland Zuid

Beschrijving

Heb je moeite met kauwen, regelmatig verslikken en hoesten, maagklachten, wisselende stoelgang, darmkrampen, winderigheid? Als je MS hebt kan het zijn dat je ook een of meerdere klachten hebt die verband houden met het anders functioneren van je spijsverteringskanaal. Een passend voedingsadvies kan een hoop ongemak voorkomen of verminderen.

Dit webinar is een vervolg op het eerdere webinar over voeding. Presentatie is wederom in handen van diëtist Marian Noordam.

>>meer informatie en aanmelden

(Zaterdag) 10:30 - 11:30