Juni, 2020

18Jun14:0016:00Virtuele MS inloopmiddag14:00 - 16:00 Organisator: MSVN Noord en Midden Limburg Regio:Noord en Midden Limburg

Virtuele MS inloopmiddag

Door de Corona pandemie hebben wij helaas alle geplande activiteiten tot en met augustus moeten annuleren. Als alternatief voor onze MS inloopmiddagen in Roermond, Venlo en Weert organiseren we daarom een virtuele MS inloopmiddag.

Tijdens de virtuele MS inloopmiddag kunt u met een video vergadering in contact komen met lotgenoten, ervaringen delen met elkaar, vragen stellen of gewoon even kletsen. Niet in een ziekenhuis maar dit keer met een video vergadering.

Al uw vragen kunnen worden beantwoord door een van de deelnemers of vrijwilligers van de MS Vereniging Noord en Midden Limburg.

Wanneer:

De virtuele MS Inloopmiddag vindt plaats op donderdagmiddag 18  juni van 14.0016.00 uur.

Waar:

Online, dus op je computer, laptop of tablet.

Aanmelden:

In tegenstelling tot de inloopmiddagen in Roermond, Venlo en Weert is aanmelden voor de virtuele MS inloopmiddag wel nodig.

Aanmelden is mogelijk t/m 17 juni 2020 door het sturen van een email naar msvnnoordmiddenlimburg@gmail.com met als onderwerp: Virtuele MS inloopmiddag.

Klik mij voor aanmelden

30 minuten voor aanvang van de Virtuele ‘Inloopmiddag’ ontvangt u een e-mail met hierin een korte instructie voor deelname.

De virtuele MS inloopmiddag op 18 juni is open van 14:00 tot 16:00. Afhankelijk van het aantal aanmeldingen kunnen we een of meerdere  virtuele lokalen inrichten.

Persoonlijk contact

Neem contact met ons op wanneer u behoefte heeft aan persoonlijk contact.

Klik mij voor persoonlijk contact

(Donderdag) 14:00 - 16:00

MSVN Noord en Midden Limburg