September, 2021

21Sep10:00Uitje Dierenpark Amersfoort10:00 Dierenpark Amersfoort, Barchman Wuytierslaan 224 Organisator: MS Vereniging Nederland regio Utrecht Regio:Utrecht

Beschrijving

Nadat in 2020 ons gezellige uitje niet door kon gaan, hopen wij dat het dit jaar wel zal lukken. Op dinsdag 21 september zijn we welkom in Dierenpark Amersfoort. We verzamelen om 10.00 uur op de parkeerplaats van Dierenpark Amersfoort.
Een parkeerkaart kost € 9,50. Als u in het bezit bent van een invalidenparkeerkaart is het parkeren gratis. Het park is ook bereikbaar met het openbaar vervoer. Het park is goed toegankelijk voor rolstoelen.

We vragen van iedereen die meegaat (zowel van de leden als de begeleiders) een bijdrage van € 15 per persoon. U dient de betaling vooraf te doen omdat de toegangskaarten door ons tevoren moeten worden betaald. Om die reden is er ook geen mogelijkheid voor een eventuele restitutie. We verzoeken u uw betaling tegelijk met uw inschrijving te verrichten.

We hopen uiteraard op mooi weer en veel enthousiasme.