themabijeenkomst Coloplast

Wo27Mar18:30Wo21:00themabijeenkomst Coloplastlocatie Spaarne ziekenhuis Hoofddorp

Digital Professional Association
HERINNERING INFORMATIEAVOND HOOFDDORP
INFORMATIE AVOND: “Alles wat je moet weten over blaas-en                                                            darmklachten bij MS”.

Veel mensen met MS krijgen te maken met blaas- en darmklachten, variërend van licht tot heftig. Omdat geen twee mensen precies hetzelfde verloop van de ziekte ervaren, zijn er grote verschillen in de mate van blaas- en darmklachten. Deze problemen kunnen zodanig zijn dat het hun dagelijks leven sterk beïnvloedt en de kwaliteit van leven aantast.

Op woensdag 27 maart zal er in het Spaarne Gasthuis Hoofddorpin samenwerking met Coloplast en de MS vereniging Noord Holland een lezing worden georganiseerd over:” Alles wat je moet weten over blaas- en darmklachten bij MS”.

Sprekers: Uroloog Florine Schlatman en Christiaan Doorn van Coloplast.

Ons programma is:

18.30 uur inloop met koffie en thee
19.00 uur presentatie
20.30 uur napraten met drankje en hapje

Locatie:

spaarne

Spaarne  Gasthuis Hoofddorp
Het auditorium
Spaarnepoort 1
2134 TM Hoofddorp

JE KAN JE NOG OPGEVEN !

Meld je zo snel mogelijk aan maar in ieder geval voor 22 maart!

Aanmelden kan via aanmelden-msvn-noordholland@hotmail.com

file78ctkpdh71glsh4k5aj-jpg