Mei, 2022

28Mei09:4512:00The May 50K. wandeling09:45 - 12:00 Bezoeker centrum Groote Peel, Moostdijk 15 Organisator: MSVN Noord en Midden Limburg Regio:Noord en Midden Limburg

The May 50K. wandeling

SAVE THE DATE! Zaterdag 28 mei willen we weer een poging ondernemen om met jullie te gaan wandelen 🚶‍♀️ dit is voor leden en niet-leden. Deze wandeling zal plaatsvinden bij wandelgebied de Groote Peel. De wandelpaden van dit gebied zijn ook toegankelijk voor mensen in een rolstoel of scootmobiel.

We willen om 9.45 uur verzamelen bij de vlaggen ingang bezoekerscentrum de Groote Peel en om 10 uur vertrekken. De wandeling zal ongeveer 4 km zijn. U krijgt van ons een rugzakje mee gevuld met wat te drinken en een (gezonde) snack. Na de wandeling is het gezellig om met z’n allen nog koffie of thee te drinken met eventueel wat lekkers erbij 🍪🍰☕️🥃 Dit is op eigen gelegenheid. Wij organiseren dit in het kader van Wereld MS dag 2022. En om Tamara van Malsen te steunen in haar uitdaging van The May 50K.

Wanneer:

Zaterdag 28 mei, aanvang: 09.45 uur verzamelen, om 10:00 uur vertrekken

Waar:

Bezoeker centrum Groote Peel

Moostdijk 15 6035 RB Ospel.

Prijs:

Wij vragen hiervoor een eigen bijdrage van €5 per persoon. Zodat we in de toekomst nog meer leuke dingen kunnen organiseren.

Uw bijdrage voor deelname graag voldoen bij aanmelden op bankrekening: NL 16 ABNA 0 611028395 t.n.v. L.M. van Ooijen-Lopes Dias inz. MS o.v.v. wandeling ms dag 2022 en uw voornaam en achternaam.

Aanmelden:

Opgeven kan door een email te sturen naar msvnnoordmiddenlimburg@gmail.com

Wij hopen u 28 Mei te zien in Ospel

(Zaterdag) 09:45 - 12:00