Augustus, 2022

Beschrijving

Stichting ReDiscoverMe biedt onze vereniging een gratis (dans)workshop aan voor iedereen die op een veilige en plezierige manier fysiek bezig wil zijn en zichzelf via beweging wil uiten! In deze workshop ga je onder begeleiding van twee vakdocenten samen in beweging.

ReDiscoverMe is een vorm van ademen, bewegen en leven die je op elk niveau kunt beoefenen. Of je nu mobiel bent of minder mobiel, of je gebruik maakt van een wandelstok, rollator of rolstoel.

Een gratis voorproefje voor de cursusreeks die op 30 augustus van start gaat. Nieuwsgierig? Doe mee en meld je aan. Na aanmelding krijg je de zoomlink en kun je een uurtje heerlijk mee bewegen. Gewoon vanuit huis!

En ben je na dat uurtje enthousiast geworden? Meld je dan direct aan.

>> Aanmelden

(Dinsdag) 11:00 - 12:00