skip to Main Content
Lettergrootte: e E Sitemap

oktober, 2019

04okt10:3012:30Optogenerapy: nieuwe behandelmethode MS10:30 - 12:30 De Mei, Winston Churchilllaan 31, 3202 GN Spijkenisse Evenement georganiseerd door: MSVN Zuid-Holland Zuid (Yvonne van der Sloot) Evenement type:Zuid-Holland Zuid

Evenement Details

Laurenske Visser promoveert aan de Erasmus School of Health Policy & Management op een project genaamd Optogenerapy. In dit project wordt een nieuw medisch implantaat ontwikkeld dat zorgt voor een gecontroleerde afgifte van interferon beta, met oog op hogere effectiviteit van het medicijn, minder bijwerkingen en lagere ziektekosten. Deze manier van toediening is nieuw (zowel binnen MS als andere ziektebeelden), en daarom wil ik meer te weten komen over de behandelvoorkeuren- en behoeften van mensen met MS.

Een onderdeel van het Optogenerapy project is daarom onderzoek doen naar de behandelvoorkeuren en -behoeften van mensen met MS. Laurenske geeft uitleg over het project en gaat in gesprek over je ideeën en meningen over de verschillende behandelmogelijkheden. Welke aspecten van een behandeling zijn voor jou belangrijk en welke voorkeuren heb je rondom de behandelingen?

Meer informatie over het Optogenerapy project.

U bent van harte welkom. Meld u even aan op silvon@hotmail.com.

Tijd

(Vrijdag) 10:30 - 12:30

Locatie

De Mei

Winston Churchilllaan 31, 3202 GN Spijkenisse

Evenement georganiseerd door

Back To Top
X