Maart, 2021

Beschrijving

Stichting ReDiscoverMe biedt onze vereniging een (dans)workshop aan voor iedereen die op een veilige en plezierige manier fysiek bezig wil zijn en zichzelf via beweging wil uiten! In deze workshop ga je onder begeleiding van twee vakdocenten samen in beweging.

In deze les werk je vanuit je eigen mogelijkheden, waar verbinding, zelfontplooiing en empowerment centraal staan. Door te bewegen, dansen, delen en met elkaar te verbinden, verbreken we de ‘hoe het was en wat ik kon’ en buigen we dit om naar ‘hoe het is en wat ik kan’.

De workshop start met een korte presentatie als introductie en vervolgt met 40 minuten bewegen.

>aanmelden

(Donderdag) 10:00 - 11:00