Oceans of Hope Challenge Hoorn

Zat25MeiHele dagOceans of Hope Challenge HoornInformatie kan je opvragen bij oceansofhopechallenge@gmail.com

Digital Professional Association
ZEILDAG HOORN

Oceans of Hope Challenge zeildag in Hoorn.

Digital Professional Association

Ook dit jaar organiseert Oceans of Hope Challenge NL in samenwerking met Sailability en met sponsoring van de MS Vereniging Nederland op zaterdag 25 mei een zeildag in Hoorn voor mensen met MS.

Programma MS zeildag Hoorn 2024

Tijdens deze dag kan je meezeilen in twee zeilronden in een vloot van verschillende zeilboten. Dit loopt uiteen van sportief tot rustig meezeilen aan boord van stabielere boten.

De vloot bestaat uit minimaal 8 boten.

10.00 uur Ontvangst met koffie en thee
10.30 uur Indeling zeilers
11.00- 13.00 uur Eerste zeil ronde
13.00 – 14.00 uur Lunch
14.00- 16.00 uur Tweede zeilronde
16.00 – 17.00 Afsluiting met drankje en bitterbal

Voor meer informatie of aanmelden: stuur een mailtje naar nl.oceansofhopechallenge@gmail.com.

Graag aanmelden voor 1 maart. Vol=vol. Er is plaats voor max. 20 deelnemers per keer.

Voor leden MS vereniging  € 25,- , niet leden € 35,- all-in koffie/thee, lunch en drankje na afloop.

Adres:
WSV Hoorn