Lettergrootte: e E Sitemap

februari, 2020

10feb18:3021:30Themabijeenkomst MS Nieuwe ontwikkelingen (Herhaling)18:30 - 21:30 Zuyderland Medisch Centrum, Dr. H. van der Hoffplein 1 Evenement georganiseerd door: MSVN zuid Limburg Evenement type:Noord en Midden Limburg,Zuid Limburg

Evenement Details

THEMABIJEENKOMST VOOR PATIËNTEN & NAASTEN

Multiple Sclerose (MS) (Herhaling):

Nieuwe ontwikkelingen

Maandag 10 februari 2020
Sittard – Zorgboulevard (2e verdieping)

ONDERWERP

Multiple Sclerose (MS) is een chronische ziekte van het centrale zenuwstelsel (hersenen en ruggenmerg) waarbij schade ontstaat aan het omhulsel (myeline) van de zenuw-vezels. Mensen met MS kunnen zeer diverse klachten ervaren. Ondanks dat MS nog niet kan worden genezen, kan de ziekte wel worden geremd. In deze bijeenkomst wordt u bijgepraat over de nieuwste ontwikkelingen rondom MS.

Daarnaast is er aandacht voor de Sanacoach MS, een hulp voor de patiënt om de eigen gezondheidssituatie in de gaten te houden met behulp van e-health techniek.

Met medewerking van de MS Vereniging Nederland.

SPREKERS:

19:00 Opening
Dr. Gerlach neuroloog
Drs. Rooyer neuroloog
D. Janssen e-health consultant SANANET
P. Booij regiocoördinator MS Vereniging, Zuid-Limburg
21:30 Afsluiting

WANNEER:

Maandag 10 februari 2020 . Gratis toegang. Aanvang 19.00 uur; einde ca. 21.30 uur.
Ontvangst met koffie, thee en vlaai vanaf 18.30 uur.

WAAR:

Zuyderland Medisch Centrum
Dr. H. van der Hoffplein 1, Sittard – Geleen
Parkeren kan in de parkeergarage: Demystraat 1, 6162 AP, Geleen.
Volg de bewegwijzering naar de Zorgboulevard, 2e verdieping (nabij ingang Rijksweg).

AANMELDEN:

Klik ‘Schrijf je nu in‘  en kies het aanmeldformulier ‘MS (Multiple Sclerose), (Sittard)

De toegang is gratis. Ook voor de catering hoeft u niet te betalen.
U kunt zich aanmelden via het aanmeldformulier MS (Herhaling), Sittard. Aanmelden kan tot uiterlijk twee werkdagen van tevoren
Heeft u vragen dan kunt u altijd mailen naar: themabijeenkomst@zuyderland.nl.

(Maandag) 18:30 - 21:30

Zuyderland Medisch Centrum