skip to Main Content

Mei, 2021

29Mei10:3012:30Virtual EventMS-Talkshow vanuit De Vogellanden10:30 - 12:30 Regio:Amsterdam,Brabant Noord-Oost,Brabant West,Brabant Zuid-Oost,Flevoland,Friesland,Gelderland Zuid,Groningen / Noord Drenthe,Nederland,Noord en Midden Limburg,Noord Holland,Overijssel Noord/Zuid-Drente,Twente,Utrecht,Zeeland,Zuid Limburg,Zuid-Holland Noord,Zuid-Holland Oost,Zuid-Holland Zuid

Beschrijving

Titia Hoogendoorn - credit Amanda Vlieger
Titia Hoogendoorn – credit Amanda Vlieger

Vanuit De Vogellanden in Zwolle zendt regio Overijssel een MS Talkshow uit met als thema Leefstijl. Tussen 11 uur en 12.30 uur komen diverse gasten aan het woord, waaronder neuroloog Esther Zeinstra, een lifestylecoach en onze secretaris Hermien Kosian. Via een livechat kun je jouw vragen aan deze gasten stellen.

Presentatie is in handen van Titia Hoogendoorn (foto). Titia is actrice, video- en podcastmaker en auteur. Je kunt haar onder andere kennen van de webserie: Vakkenvullers van de AVROTROS haar instagramkanaal of haar podcast: Polititia waarin ze aan jongeren meer uitlegt over de politiek. Vorig jaar kwam ook haar boek uit: ‘Waarom je niet zomaar moet stemmen waar je ouders op stemmen’. In 2018 is ze gediagnosticeerd met MS. Ze praat hier regelmatig over op haar instagram en ook soms als ervaringsexpert in podcasts.

De MS-talkshow wordt mede mogelijk gemaakt door:

Logo Vogellanden

Tijd

(Zaterdag) 10:30 - 12:30

Virtual Event Details

Event has already taken place!

Back To Top
X