Ga naar hoofdinhoud

MS Talk live

Logo MS Talk

Beschrijving

Gerald Hengstman, neuroloog, zal vertellen over de nieuwste ontwikkelingen en inzichten die er zijn in de wereld van MS. Voor de deelnemers is er mogelijkheid tot het stellen van vragen. Gastvrouw van de bijeenkomst zal zijn Nanda Felderhof, ervaringsdeskundige.

Het betreft een samenwerking tussen MS Zorg Nederland en de MS Vereniging Nederland en dan in het bijzonder regio Brabant Zuid-Oost.

Aanmelden via brabantzuidoost@msvereniging.nl

(Woensdag) 19:30 - 20:30