November, 2021

11Nov14:0016:00MS Inloopmiddag Venlo14:00 - 16:00 VieCuri Medisch Centrum Organisator: MSVN Noord en Midden Limburg Regio:Noord en Midden Limburg

MS inloopmiddagen Venlo

In samenwerking met Viecuri Medisch Centrum in Venlo organiseert MS Vereniging Noord en Midden Limburg inloopmiddagen voor MS-patiënten, hun mantelzorgers, familieleden of naasten. Deze inloopmiddagen worden georganiseerd door de MS-patiëntenvereniging in samenwerking met de MS-verpleegkundige en de MS-neurologen van het Viecuri Medisch Centrum.

Locatie: Viecuri Medisch Centrum Route 58, M1-027.2 (Multifunctionele ruimte)

Tegelseweg 210 5912 BL Venlo

De MS inloopmiddagen vinden plaats op onderstaande donderdagmiddagen van 14.0016.00 uur. Het overzicht van de data van de donderdagen waarop inloopmiddagen in Venlo staan gepland in 2021 vind u hier:

Datum Route / Kamer
16 september  Route 58, M1-027.2 (Multifunctionele ruimte)
14 oktober  Route 58, M1-027.2 (Multifunctionele ruimte)
11 november  Route 58, M1-027.2 (Multifunctionele ruimte)

Vrijwilligers van de MS-vereniging staan u graag te woord.

Tijdens de inloopmiddag kunt u terecht voor praktische informatie, maar ook voor een kopje koffie of thee met lotgenoten.

Vanwege de corona-maatregelen vragen we alle deelnemers om met je app of papier een QR code te laten zien dat zij veilig kunnen deelnemen.
We hanteren hierbij dezelfde toegangsregels die gelden voor onder meer de horeca.

Om zicht te hebben op het aantal te verwachten deelnemers verzoeken wij iedereen om zich vooraf aan te melden.
Inloop zonder aanmelding vooraf kan ook indien op de inloopmiddag blijkt dat er nog vrije plaatsen zijn.
(Afhankelijk van het aantal te verwachten deelnemers kunnen we gaan werken met tijdslots van één uur).

Aanmelden is mogelijk t/m 9 november 2021 door het sturen van een email naar msvnnoordmiddenlimburg@gmail.com.

Klik mij voor aanmelden

Uiterlijk de dag voor aanvang van de MS Inloopmiddag ontvangt u een e-mail van bevestiging van uw deelname.

U bent van harte welkom.

20160421_155447

(Donderdag) 14:00 - 16:00