September, 2020

24SepMS Inloopmiddag Roermond - Laurentius ziekenhuis Organisator: MSVN Noord en Midden Limburg Regio:Noord en Midden Limburg,Zuid Limburg

MS inloopmiddag Roermond

In samenwerking met het Laurentius Ziekenhuis te Roermond organiseert de MS Vereniging Noord en Midden Limburg inloopmiddagen voor MS-patiënten, hun mantelzorgers, familieleden of naasten. Deze inloopmiddagen worden georganiseerd door de MS-patiëntenvereniging in samenwerking met de MS-verpleegkundige en de MS-neurologen van het Viecuri Medisch Centrum.

Locatie: Laurentius ziekenhuis Routenummer 0.20 (vanuit hoofdingang voorbij restaurant)
Monseigneur Driessenstraat 6
6043 CV Roermond

De MS inloopmiddagen vinden plaats op onderstaande donderdagmiddagen van 14.0016.00 uur.
Het overzicht van de data van de donderdagen waarop de inloopmiddagen in Roermond staan gepland in 2020 vind u hier:

26 maart  Zaal 1
30 april  Zaal 1
28 mei  Zaal 4
25 juni  Zaal 4
24 september  Zaal 4
29 oktober  Zaal 4
26 november  Zaal 4

Bij deze inloopmiddag kunt u in contact komen met lotgenoten en uw ervaringen delen met elkaar. Al uw vragen worden beantwoord door de aanwezige vrijwilligers van de MS Vereniging of eventueel aanwezige MS verpleegkundige en MS neurologen.

Aanmelden is niet nodig, u bent van harte welkom.

20160421_155447

(Donderdag) -