Lettergrootte: e E Sitemap

oktober, 2019

19okt13:3018:00Jeu de Boules MSVN Brabant Noord Oost13:30 - 18:00 Evenement type:Brabant Noord-Oost

Evenement Details

Beste leden van de MSVN, regio Brabant Noordoost,

De zomer van 2019 loopt op z’n einde, we hopen dat u van een fijne zomer met uitstapjes of vakanties heeft kunnen genieten. Voor deze herfst heeft het regiobestuur van de MSVN nog één gezellige zomerse activiteit in petto. U kent het misschien vanuit een paar jaar terug bij de MSVN. Misschien heeft u het spel als kind of recenter nog gespeeld op de camping of bij u in de buurt?
Wij nodigen u met partner uit voor een gezellige middag Jeu de Boules bij JB vereniging de Walnoot in Boxtel.
Na ontvangst met koffie of thee spelen we die middag Jeu de Boules. Let op! Hier kan en mag iedereen aan meedoen! De organisatie vormt willekeurig teams die tegen elkaar een kleine competitie spelen. Voor op staat! Meedoen is belangrijker dan winnen! De banen van de vereniging zijn toegankelijk voor onze leden met een beperking. Er kan ook vanuit een stoel een balletje worden gegooid of gerold. Bij regen maken we gebruik van de binnenbanen van de vereniging.
Tijdens en na afloop van de wedstrijdjes heeft u de gelegenheid een drankje te drinken op eigen kosten.
We sluiten de gezellige middag af met een spannende finale, maar ook met een gezellig buffet welke u wordt aangeboden door de MSVN.
Voor de organisatie van de middag vragen wij u voor 10 oktober op te geven via de mail: mhvdberg@hotmail.nl
Geef in de mail svp: Jeu de Boules, uw naam en het aantal deelnemende personen door. Ook dieetwensen kunt u hier aangeven. Mocht u geen gebruik kunnen maken van mail, bel dan met Rinus van den Berg: 06 343 86 455.

We hopen velen van u te verwelkomen op:
Zaterdag 19 oktober 2019
Ontvangst: 13.30-14.15 uur
Start: Jeu de Boules 14.30 uur
Afronden middag: 18.00 uur
Adres: Jeu de Boules Vereniging de Walnoot
Selissenwal 25
5282 SJ Boxtel
Vriendelijke groeten en tot ziens in Boxtel,
Ps. Graag aub eventuele wijzigingen van mailadressen doorgeven

Namens het bestuur van de MSVN Brabant Noord Ooost
Rinus van den Berg