skip to Main Content

Juni, 2022

Do30Jun13:0016:00Inloopmiddag Bravis ziekenhuis Roosendaal13:00 - 16:00 Bravis Ziekenhuis Roosendaal, Boerhaavelaan 25 Organisator: MSVN Brabant-West Regio:Brabant West

Beschrijving

Op donderdag 30 juni 2022 is de MS Vereniging Nederland (Brabant West) aanwezig in het Bravis ziekenhuis, locatie Roosendaal. Patiënten en belangstellenden kunnen vrijblijvend vragen stellen, lotgenoten ontmoeten of informatiemateriaal meenemen.

U vindt de stand bij het Patiënten Service Bureau op route 94.

 

Wat is MS?
MS is de afkorting van Multiple Sclerose. Multiple sclerose is een ziekte van het centrale zenuwstelsel (hersenen en ruggenmerg).Door een storing in het afweersysteem, wordt de beschermlaag om de zenuwen (myeline) beschadigd. Zenuwen komen hierdoor bloot te liggen en kunnen beschadigd raken. Daardoor geven ze minder goed signalen van en naar de hersenen door. MS is een progressieve aandoening. Gelukkig kan men tegenwoordig met medicatie het beloop gunstig beïnvloeden.

Aanwezigheid
De twee vrijwilligers van de MS vereniging Nederland zijn telkens aanwezig van 13.00 tot 16.00 uur. Zij hebben ook MS en willen graag uw vragen beantwoorden. Aanmelden is niet nodig.

De MS vereniging is ook op 16 juni en 30 juni aanwezig in het Bravis ziekenhuis.

Meer informatie
Hebt u vragen over MS? Geen vraag is te gek voor ons. Kom dan lang of mail naar inloop.msvnbw@gmail.com

Of

Hebt u vragen over deze activiteit? Neem dan gerust contact op met de medewerkers van het Patiënten Service Bureau van het Bravis ziekenhuis, locatie Roosendaal tijdens kantooruren telefonisch te bereiken op 088 – 70 68 576 of via e-mail psb.rsd@bravis.nl.

 

Organisator

MSVN Brabant-West

Back To Top
X