Inloopmiddag Bravis Ziekenhuis Bergen op Zoom | 16.04.2024

Di16Apr13:00Di16:00Inloopmiddag Bravis Ziekenhuis Bergen op Zoom | 16.04.2024Locatie: Bergen op Zoom

Bravis Roosendaal

MS Vereniging Nederland (Brabant West) is 1x per maand aanwezig in het Bravis ziekenhuis, locatie Bergen op Zoom.
Patiënten en belangstellenden kunnen vrijblijvend vragen stellen, lotgenoten ontmoeten of informatiemateriaal meenemen.

U vindt de stand bij het Patiënten Service Bureau op route 38.

Wat is MS? MS is de afkorting van Multiple Sclerose. Multiple sclerose is een ziekte van het centrale zenuwstelsel (hersenen en ruggenmerg).Door een storing in het afweersysteem, wordt de beschermlaag om de zenuwen (myeline) beschadigd. Zenuwen komen hierdoor bloot te liggen en kunnen beschadigd raken. Daardoor geven ze minder goed signalen van en naar de hersenen door. MS is een progressieve aandoening. Gelukkig kan men tegenwoordig met medicatie het beloop gunstig beïnvloeden.

Jacqueline en Femke

Aanwezigheid
Vrijwilligers Jacqueline en Femke (beide hebben ook MS) van MS Vereniging Nederland zijn in Bergen op Zoom aanwezig op dinsdagmiddag van 13.00 uur tot 16.00 uur. Door hun ervaringsdeskundigheid hebben zij de kennis en tijd om uw vragen te beantwoorden. Aanmelden is niet nodig.

Onze vrijwilligers zijn 1x per maand in het Bravis Ziekenhuis Roosendaal en 1x per maand in het Bravis Ziekenhuis Bergen op Zoom aanwezig.

Data inloopmiddag Bravis Ziekenhuis Bergen op Zoom
Dinsdag 23 januari 2024
Dinsdag 20 februari 2024
Dinsdag 19 maart 2024
Dinsdag 16 april 204
Dinsdag 14 mei 2024
Dinsdag 11 juni 2024

Hebt u vragen over MS? Kom dan langs of mail naar inloop.msvnbw@gmail.com.

Of

Hebt u vragen over deze activiteit? Neem dan gerust contact op met de medewerkers van het Patiënten Service Bureau van het Bravis ziekenhuis, locatie Roosendaal tijdens kantooruren telefonisch te bereiken op 088 – 70 68 576 of via e-mail psb.rsd@bravis.nl.

(Dinsdag) 13:00 - 16:00

Routeplanner