September, 2020

05SepHele dagGeMSe(Hele dag: Zaterdag) Organisator: GeMSe Regio:Nederland

Beschrijving

Wielertocht die de deelnemers voor de uitdaging stelt om drie van de zwaarste bergen in Noord-Italië te beklimmen; de Gavia, Mortirolo en Stelvio.

De tocht organiseren in 2020 stelt door corona de organisatie voor de nodige uitdagingen. De onzekerheid voor de deelnemers zal dit jaar weliswaar een klein gezelschap opleveren maar wij hebben ons ten doel gesteld om als het enigszins kan de tocht gewoon door te laten gaan. Met toepassing van de dan geldende veiligheidsmaatregelen zullen we de tocht verder zo corona-proof mogelijk organiseren.

Bij het doorgaan van de GeMSe fietsen we dit jaar omhoog voor iedereen die het moeilijk heeft of heeft gehad. Als symbool van sportiviteit en veerkracht voor iedereen. Maar ook om een start te maken met een samenwerking met MS Vereniging Nederland; een samenwerking die de komende jaren aan kracht en omvang gaat toenemen.

Je kunt ons steunen door deze tocht zoveel mogelijk onder de aandacht te brengen van vrienden en kennissen. Wij steunen de MS Vereniging dit jaar met een eerste bescheiden bijdrage vanuit de organisatie en vanaf volgend jaar met systematische sponsoracties voor bedrijven, vriendenteams en deelnemers.

Wil jij op de hoogte blijven? Meld je aan bij ons Instagram-account en Facebook-pagina en like de editie van de GeMSe2020.

Hele dag (Zaterdag)