Themabijeenkomst: Fysiotherapie en MS

Do29Feb14:00Do17:00Themabijeenkomst: Fysiotherapie en MSPresentatie, lichte oefeningen en bijpraten

Beschrijving

Op 29 februari om 14.00 uur verwelkomen Ferry en Iwona van Fysio Holland de leden van MSVN bij Club Pellikaan, adres de Brand 5 Amersfoort. Eerst volgt een presentatie over hoe fysiotherapie kan bijdragen aan het welzijn van mensen met MS.

Aan bod komen specifieke oefeningen en mobilisatie-technieken die gericht zijn op het verbeteren van kracht, balans en mobiliteit. Daarna volgt een korte rondleiding door het sportcomplex. Voor wie wil, is er gelegenheid om wat te oefenen in de zaal. We sluiten af met een drankje in de brasserie.

Dus wil jij jouw lichaam versterken en jouw welzijn bevorderen? Meld je aan voor deze bijeenkomst via mscafeamersfoort@gmail.com en geef aan of je meedoet met de training.

Heb je vragen, kijk op de website van fysio Holland https://fysioholland.nl/fysiotherapie-amersfoort-de-brand/

(Donderdag) 14:00 - 17:00

Club Pelikaan