skip to Main Content

Mei, 2022

Zo29Mei20:30Extra editie theatervoorstelling Zenuwslopend ihkv Wereld MS Dag20:30 Theater Lieve Vrouw Organisator: MS Vereniging Nederland Regio:Nederland

Beschrijving

Speciaal voor Wereld MS Dag spelen de acteurs van de theatervoorstelling Zenuwslopend een extra voorstelling. Op zondagavond 29 mei kun je de voorstelling zien in theater Lieve Vrouw in Amersfoort.

De voorstelling is gebaseerd op onderzoeken, interviews en meer dan 400 vragenlijsten over MS: een ziekte die is omgeven door misverstanden, taboes en onbegrip. Samen met 4 performers – mét en zonder een MS-diagnose – gaat regisseur Ilse Oostvogels misverstanden over deze ziekte met 1000 gezichten te lijf.

Waar verlangen mensen met MS naar? Hoe beïnvloedt de diagnose hun dagelijkse leven? Hun relaties? De manier waarop ze in het leven staan? De voorstelling maakt het publiek getuige van worstelingen, uitspattingen, verborgenheid en radicale eerlijkheid. In een eindeloos vallen en weer opveren vertalen de performers met een lach en een traan het onzekere rouwproces dat veel mensen met MS doorgaan.

Voor iedereen die (n)iemand kent met MS, voor wie herkenning zoekt en voor wie eigenlijk geen idee heeft wat MS is.

Tijd

(Zondag) 20:30

Locatie

Theater Lieve Vrouw

Organisator

MS Vereniging Nederland

Back To Top
X