Ga naar hoofdinhoud

This is a repeating event- Activiteit 3 / 3

Contactbijeenkomst

Ma22Mei14:00Ma16:30ContactbijeenkomstHaagse Hout-Voorburg-Leidschendam-Voorschoten-Wassenaar

Beschrijving

4 mei 2023 | De contactgroep MS-lotgenoten houdt op maandagmiddag 22 mei 2023 van 14.00-16.30 uur weer een lotgenotenbijeenkomst in HMC-Antoniushove te Leidschendam, in samenwerking met MS Vereniging Nederland. Onderwerpen deze keer o.a.: mantelzorg: zowel geven als krijgen; vakantieplannen en vakantiemogelijkheden.

Na aanmelden via de mail krijg je alle benodigde informatie:
MS-lotgenotencontact@kpnmail.nl.

De locatie is goed bereikbaar met OV en auto, gehandicaptenparkeren voor de deur. Goed toegankelijk, ook met de rolstoel.

De vorige keer, op 20 maart, was de bijeenkomst in een andere ruimte. Het was helaas voor enkelen te zwaar om zich door het bar slechte weer heen te ploegen, maar er waren nog genoeg trouwe bezoekers aanwezig!

Er is onder andere gesproken over wat goed gaat, wat je beter zou willen en wat je voor leuks hebt meegemaakt. De gesprekken zijn de ene keer heel vertrouwelijk en diepgaand, de andere keer springen we van de hak op de tak, afhankelijk van wat je hebt meegemaakt. We luisteren naar elkaar, lachen met elkaar en houden elkaar bij de les met goede raad, troost en grappen. Wie een onderwerp aan de orde wil stellen, kan het tevoren doorgeven.

We hopen op 22 mei weer op een goede opkomst, maar graag met beter weer!

Ook op maandag 10 juli staat er weer een bijeenkomst ingepland.

Centia Maltha

Tijd

(Maandag) 14:00 - 16:30

Locatie

HMC Antoniushove, Leidschendam

Organisator

Rayon 4

Haagsche Hout-Voorburg-Leidschendam-Voorschoten-Wassenaar

Contactpersoon Centia Maltha

E-mail ms-lotgenotencontact@kpnmail.nl

Centia Maltha

Lees meer

Back To Top