maart, 2019

26mrt11:0012:00BREINTRAINING BIJ HAPERENDE HERSENENEr zijn nog enkele plaatsen vrij! Meld je nu nog snel aan! 11:00 - 12:00 Heerenveen Evenement georganiseerd door: Stichting MS-Anders Evenement type:Overijssel Noord/Zuid-Drente

Evenement Details

Er zijn nog enkele plaatsen vrij! Meld je nu nog snel aan!

Wilt u werken aan verbetering van uw brein, doe dan mee met onderstaande training!

BREINTRAINING BIJ HAPERENDE HERSENEN

Een unieke mentale training voor mensen met MS. Eentje die is ontwikkeld is door een succesvolle jazz drummer.

Ronnie Gardiner ontving voor zijn -even krachtige als vrolijke-oefenmethode inmiddels wereldwijd verschillende prestigieuze prijzen. En terecht!
Want hij benadert haperende hersenen vanuit een totaal onverwachte invalshoek. Met muziek en ritme activeer je je zintuigen en je linker- en rechter hersenhelft om slimmer samen te werken. En dat stimuleert de aanleg van nieuwe netwerken, waar andere door je MS verstoord zijn. De achterliggende gedachte komt voort uit wat wetenschappelijk bekend is over de plasticiteit van het brein.
RGM (de Ronnie Gardiner Methode dus) maakt op een speelse manier gebruik van ritme, muziek, beweging, spraak, gehoor en gevoel. Deelnemers zijn enthousiast. Zij geven aan dat hun concentratievermogen is verbeterd, de coördinatie, hun denksnelheid en motorische vaardigheden. Ook krijgen we vaak als feedback dat ’t geheugen erdoor verbetert, dat men weer sneller kan schakelen en dat ze er energie van krijgen.
‘Na de les voelen mijn hersenen ‘afgestoft’, aldus een deelnemer.

Op dinsdag 26 maart start in Heerenveen een 10 weekse training. Daag jezelf uit en kom zelf ervaren wat de training van deze methode met jouw hoofd doet.

Je zult blij verrast zijn! In de bijlage lees je er meer over.

Flyer RGM Training Heerenveen

Startdatum en tijd:

Dinsdag 26 maart van 11.00 uur  – 12.00 uur, 10 weken achter elkaar m.u.v. 30 april wegens de meivakantie

Trainer:

RGM Practioner Janneke Kats

Locatie:

Heerenveen

Kosten € 65,- (10x)

Voor aanmelding en meer informatie:

info@ms-anders.nl of 020 – 611 66 66

Stichting MS-Anders