Bedankt voor uw aanmelding!

Dankzij uw aanmelding kunnen wij de stem van mensen met MS luider laten klinken.

Als lid:

• Ontvangt u elk kwartaal ons ledenmagazine MenSen
  • Kunt u gratis bellen met de MS-telefoon: 088 374 8585 (op werkdagen van 10.30 – 14.00 uur)
  • Kunt u voor advies over werken met MS bellen met één van onze MS-coaches (overzicht spreekuren)

En kunt u informatie- en themabijeenkomsten bij u in de buurt bezoeken. Een actueel overzicht van onze activiteiten vindt u op onze website.

Zodra wij de betaling van uw lidmaatschapsgeld hebben ontvangen, sturen wij u een welkomstbrief.

P.S. Wist u dat veel zorgverzekeraars het lidmaatschap van een patiëntenvereniging vergoeden? Check uw verzekering op zorgwijzer.nl.

Download hier uw flyer of brochure

Op deze pagina vindt u flyers en brochures die u zelf kunt downloaden, bekijken of laten voorlezen.

Klik:

• de rode knop om de flyer of brochure direct te downloaden naar uw systeem.
    (Na voltooiing van de download wordt deze getoond op uw scherm).
  • op om de flyer of brochure voor te laten lezen.
  • op de afbeelding om de flyer of brochure te bekijken op uw scherm.
    (Deze wordt niet automatisch gedownload).

Het is natuurlijk ook mogelijk om deze brochures te bestellen in onze webwinkel.

Naar Webwinkel