Ga naar hoofdinhoud

Schenken met belastingvoordeel

U kunt ons steunen met een donatie met belastingvoordeel. Met een periodieke donatie van 5 jaar zijn donaties – groot en klein – fiscaal aftrekbaar. U hoeft daarvoor niet naar de notaris.

Indien u de donatie voor minimaal vijf jaar vastlegt als periodieke schenking, dan kunt u deze aftrekken van de belasting. Een deel van het geschonken bedrag ontvangt u dan weer terug. U kunt dus meer geven, terwijl u hetzelfde betaalt.

Hoe werkt het?

Download het formulier ‘periodieke schenking’ (zie rode button hieronder).

Mail het ingevulde en ondertekende formulier naar info@msvereniging.nl of stuur het op naar:

MS Vereniging Nederland
Antwoordnummer 5551
3700VB Zeist

Een postzegel is niet nodig.

De voordelen van periodiek schenken op een rij:

• Alle donaties zijn aftrekbaar, er is dus geen minimum bedrag
  • Een deel van het donatiebedrag krijgt u terug van de Belastingdienst
  • Dat voordeel kunt u zelf houden of toevoegen (geheel of gedeeltelijk) aan de donatie.
  • De gehele donatie komt ten goede aan MS Vereniging Nederland, omdat wij een ANBI status hebben en geen schenkingsrecht hoeven te betalen.

Alvast heel erg bedankt voor uw steun.