Schenken met belastingvoordeel

U kunt ons steunen met een donatie met belastingvoordeel. Met een periodieke donatie van 5 jaar zijn donaties – groot en klein – fiscaal aftrekbaar. U hoeft daarvoor niet naar de notaris.

Indien u de donatie voor minimaal vijf jaar vastlegt als periodieke schenking, dan kunt u deze aftrekken van de belasting. Een deel van het geschonken bedrag ontvangt u dan weer terug. U kunt dus meer geven, terwijl u hetzelfde betaalt.

Hoe werkt het?

Download de formulieren ‘periodieke schenking’ (zie rode buttons hieronder).

Mail de ingevulde en ondertekende formulieren naar geven@msvereniging.nl of stuur deze op naar:

MS Vereniging Nederland
Antwoordnummer 5551
3700VB Zeist

Een postzegel is niet nodig.

De voordelen van periodiek schenken op een rij:

• Alle donaties zijn aftrekbaar, er is dus geen minimum bedrag
  • Een deel van het donatiebedrag krijgt u terug van de Belastingdienst
  • Dat voordeel kunt u zelf houden of toevoegen (geheel of gedeeltelijk) aan de donatie.
  • De gehele donatie komt ten goede aan MS Vereniging Nederland, omdat wij een ANBI status hebben en geen schenkingsrecht hoeven te betalen.

Alvast heel erg bedankt voor uw steun.

Download formulieren ‘periodieke schenking’

Gebruik de onderstaande buttons om de formulieren Overeenkomst Periodieke gift in geld en Betalingsvolmacht Periodieke gift in geld te downloaden en in te vullen.

MS Vereniging Nederland
Antwoordnummer 5551
3700VB Zeist

Een postzegel is niet nodig.