MS Vereniging en corona

Vanwege de corona-maatregelen zijn onze activiteiten aangepast. Dat betekent dat aanmelden vooraf een vereiste is en we alleen in kleine groepen samen komen. Met het oog op ieders veiligheid hebben wij corona-richtlijnen opgesteld waaraan onze bijeenkomsten zullen voldoen.

Ook zullen veel geplande activiteiten online plaatsvinden. Een voordeel hiervan is dat je thuis vanachter je eigen pc of tablet kunt deelnemen. Dat scheelt reistijd en maakt activiteiten voor een bredere doelgroep toegankelijk. Alle informatie vind je in de agenda hieronder.

Aankomende activiteiten

Op deze pagina vindt u een overzicht met geplande activiteiten in de komende maanden.

1. Kies met het tabblad voor alle activiteiten, de landelijke agenda of uw regio agenda.
  2. Kies de activiteit in de agenda voor de detailinformatie.

In het laatste tabblad vind u de zoekfunctie.

Regio's

Ga naar de regio’s pagina, kies uw regio en ga direct naar de website van de werkgroep bij u in de buurt.

Agenda alle landelijke en regionale activiteiten

Agenda landelijke activiteiten en bijeenkomsten

Agenda regio Amsterdam

Agenda regio Brabant Noord-Oost

Agenda regio Brabant West

Deze regionale werkgroep bestaat met ingang van 2019 niet meer.

Heeft u interesse om in deze regio iets voor onze vereniging te betekenen, neem dan contact met ons op. Dat kan door een mail te sturen naar info@msvereniging.nl.

Agenda regio Brabant Zuid-Oost

Agenda regio Flevoland

Deze regionale werkgroep bestaat niet meer.

Heb je interesse om in deze regio iets voor onze vereniging te betekenen, neem dan contact met ons op. Dat kan door een mail te sturen naar info@msvereniging.nl.

Agenda regio Friesland

Agenda regio Gelderland Zuid

Agenda regio Groningen/Noord-Drenthe

Agenda regio Noord-Holland

Agenda regio Noord en Midden Limburg

Agenda regio Overijssel Noord/Zuid-Drenthe

Agenda regio Twente

Informatie van de werkgroep Twente vindt u op de website van werkgroep Twente: mspvtwente.nl/

Agenda regio Utrecht

Agenda regio Zeeland

Agenda regio Zuid-Holland Noord

Agenda regio Zuid-Holland Oost

Agenda regio Zuid-Holland Zuid

Voor deze regionale werkgroep zijn wij op zoek naar enthousiastelingen die de activiteiten nieuw leven in willen blazen.

Agenda regio Zuid-Limburg

Zoeken aankomende activiteiten