Ga naar hoofdinhoud

Voor het nieuw te bouwen platform MS.nl zoeken wij een community manager, een communicatieadviseur en een (medisch) redacteur. Eind 2023 komt dit nieuwe platform online, een unieke samenwerking tussen het Nationaal MS Fonds en MS Vereniging Nederland. Samen brengen deze partijen kennis, inzicht, ervaring, wetenschap en innovatie bij elkaar. Momenteel treffen we voorbereiding voor de bouw van het platform, die start in april 2023. We zoeken gepassioneerde en vastberaden mensen die als lid van het bouwteam MS.nl het verschil willen maken op het gebied van informatievoorziening, community en activering.

Wil jij deel uitmaken van het bouwteam? Bekijk de vacatures.

Community manager

Ben jij die ervaren community manager die een centrale rol wil spelen in de ontwikkeling van MS.nl en er na de livegang een succes van gaat maken? Dan zijn wij op zoek naar jou! Lees snel de vacature.

Voel jij je thuis in de wereld van communicatie- en lanceringsplannen, het ontwikkelen van offline en online promotiemiddelen en presentaties? En zorg jij ervoor dat die plannen vervolgens ook uitgevoerd worden? Bekijk dan snel de vacature voor communicatie adviseur!

Wil jij samen met collega-redacteuren verantwoordelijk zijn voor alle content op MS.nl? En ben jij (medisch) redacteur geworden omdat schrijven en communicatie je hart heeftLees snel verder, want dan is deze vacature jou op het lijf geschreven!

2023; bouwfase & bouwteam

Het team betrekt continu gebruikers bij de bouw (co-creatie) en stemt ook intensief af met de initiatiefnemers en hun corporate websites. De overtuiging is dat we met elkaar een optimaal samenhangende en aantrekkelijke groep van websites en diensten kunnen realiseren: MS.nl en de 2 corporate websites in samenhang. 

Het bouwteam zal bestaan uit een combinatie van medewerkers vanuit de organisaties en zzp’ers. In totaal ongeveer 9 mensen, plusminus 5 fte. De 3 redacteuren vormen samen met de hoofdredacteur het redactieteam, en zijn verantwoordelijk zijn voor alle content. Het redactieteam werkt nauw samen met andere teamleden, zoals de communitymanager en de communicatie-adviseur. Onderdeel van het vaste team zijn verder een product owner en een microcopy-specialist. Ook beschikken we over SEO-expertise en een informatiespecialist. Het webbureau Swis te Leiden is geselecteerd om het platform te bouwen. De projectleiding is in handen van Bartho Hengst, die verantwoording aflegt aan de opdrachtgevers (stuurgroep ms.nl/stichting ms.nl i.o.). 

Na de lancering zal er een team verantwoordelijk worden voor doorontwikkeling en beheer. Dit team zal deels nieuwe rollen kennen en naar verwachting ook deels anders zijn samengesteld dan het bouwteam. 

Meer over MS.nl

MS.nl wordt dé online ingang waar mensen met MS en zorgprofessionals terecht kunnen voor betrouwbare, uitgebreide en volledige informatie over MS. Voor professionals die zelf MS-deskundig zijn, wordt MS.nl een plek waarnaar zij hun patiënten graag verwijzen. Zo wordt MS.nl een betrouwbare vind- en vertrekplaats. MS.nl gaat een scala van diensten bieden: een uitgebreide bibliotheek met betrouwbare informatie, een veilige community en toegang tot een aantrekkelijk en relevant aanbod van trainingen, e-learning en dergelijke.

Over het Nationaal MS Fonds

Over MS Vereniging Nederland

Back To Top