Inmiddels zetten al honderden vrijwilligers zich enkele uren of dagen per week in voor de MS Vereniging. Maar er is altijd plaats voor nieuwe vrijwilligers.

Iets voor jou?

Klik in het submenu voor een overzicht van de taakgebieden die binnen de vereniging door vrijwilligers kunnen worden uitgevoerd. Zo zie je direct welke taken aansluiten bij jouw kennis en kwaliteiten.

Vrijwilligers functies in jouw regio

Iedere regio heeft diverse vrijwilligersfuncties. Zowel voor de werkgroep, denk dan aan voorzitter, secretaris, penningmeester etc, als binnen de rayons voor lotgenotencontact, huisbezoeken, communicatie, het maken van de nieuwsbrieven etc. Wil jij je graag inzetten voor jouw regio, neem dan contact met ze op en/of kijk op de regio pagina’s of ze nu vacatures hebben.

GEZOCHT: begeleiders voor de vakantieweek in Tesselhuus zomer 2017. Klik hier voor meer informatie.

Wil je je direct aanmelden?

Vul dan het formulier in en wij nemen contact met je op.

Voor- en achternaam :

Adres+Huisnummer+Toevoeging :

Postcode :

Plaats :

Geboortedatum :

Telefoonnummer en/of Mobiele nummer :

Email-adres * :

Lid van MSVN:JaNee

Naar welke taak/taken gaat uw interesse uit?
VoorlichtingRegionale themabijeenkomstenInformatievoorzieningRegionale websiteRegionale nieuwsbrief

Heeft u een voorkeur voor regio/plaats van het vrijwilligerswerk? :

Opmerking :

Schrijf het volgende in het veld hieronder * :captcha

Alle velden met een * zijn verplicht.