TWEEDE BIJEENKOMST!

Wegens overgrote belangstelling organiseert de werkgroep MS vereniging in Zuid-Limburg op zaterdagmiddag 11 februari 2017 in Gasterie ‘Dobbelsteijn’ in Doenrade een tweede bijeenkomst over:

“MS en neuropatische pijnen”

Inleider en spreker is Drs. D. Peek van de pijnkliniek Zuyderland Sittard-Geleen.

Hij zal een inleiding verzorgen over: Wat doet een pijnkliniek, waar hebben mensen met MS last van? Wat is daarvan de oorzaak? Laten pijn en vermoeidheid bij mensen met MS zich goed behandelen?

Alle leden van de MS vereniging in Zuid-Limburg hebben, met partner/begeleider, gratis toegang. Andere belangstellenden zijn tegen betaling (aan de ingang van de zaal) van € 3,00 pp. ook welkom. Als men ter plaatse lid wordt van de MS vereniging is de toegang gratis.

De uitnodigingen voor deze middag worden medio januari 2017 verzonden. Hou uw (digitale) brievenbus dus in de gaten. Aanmeldingen moeten met opgave van het aantal personen uiterlijk op vrijdag 3 februari binnen zijn.

De zaal is open vanaf 13.30 uur. De bijeenkomst begint om 14.00 uur.

Einde bijeenkomst tegen 16.30 uur is de afsluiting.

Er is voldoende gelegenheid voor het stellen van vragen.

Wij reken op uw komst!

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met het regionaal MS secretariaat:

Manita Karman: E-mail : zuidlimburg@msvereniging.nl