Nadat Koning Winter tot 2 keer toe roet in het eten had gegooid en we de hele boel dus 2 keer hebben moeten verzetten, hadden we uiteindelijk op 30 januari onze traditionele nieuwjaarsbijeenkomst compleet met lekkere, door onze vrijwilligers, zelfgemaakte hapjes.

Dat verrassingen altijd een onderdeel zijn van onze nieuwjaarsbijeenkomsten is inmiddels bekend, maar dat Annelies en ik nu zelf verrast werden met een fles champagne waar we echt mee konden toosten op het nieuwe jaar 2013 was heel leuk én lekker! (Bedankt Raymond en Tessa!)

We begonnen daarna met een bingo waar leuke prijsjes gewonnen konden worden (Margriet en de moeder van Annelies hadden allebei hun zolder opgeruimd …). Iedereen deed enthousiast mee en de image_previewtafel met grappige cadeautjes én boeken over MS was snel leeg.

Ook hadden we iemand van Berkelbike uitgenodigd om de fiets-rolstoelen te komen demonstreren. Na een korte presentatie van haar mocht iedereen de Berkelbikes zelf uitproberen.

Hoewel het niet vreselijk druk was hadden we een mooi koppeltje van ongeveer 20 leden en er werd gezellig gepraat, gegeten en gedronken. De vrijwilligers werden nog even in het zonnetje gezet (ook traditie
inmiddels) met een mooie roos om ze te bedanken voor al het trouwe werk het afgelopen jaar.

Annelies en Margriet

Terug naar 2013                          Home ZHO