layer_2-002

Contactbijeenkomsten:

Elke laatste woensdag van de maand (m.u.v. juli en december) van 10.30 tot 12.00 uur kunnen mensen met MS uit Delft en omstreken elkaar ontmoeten in het Sophia Revalidatiecentrum, Reinier de Graafweg 1, 2625 AD  Delft Telefoon: 015 – 278 0 278.

Onder het genot van een kopje koffie komen alle onderwerpen waar iemand mee kan zitten aan de orde.

Alles wat daar besproken wordt, blijft vertrouwelijk en er is veel ervaring die kan worden gedeeld omdat er ook mensen zijn die deze ziekte al vele jaren hebben.

Contactpersoon: Corinne van den Berg-Klop

Telefoon: 070 – 3194580

Zwemmen:

De mogelijkheid bestaat om via het rayon Delft te zwemmen in het extra verwarmde bad van het Sophia Revalidatiecentrum onder begeleiding van een fysiotherapeut.

Voor inlichtingen en kosten kunt u contact opnemen met de Rayon-vertegenwoordiger van Delft

Corinne van den Berg-Klop

Veel informatie kunt u vinden bij MS vereniging Nederland