De eerstvolgende bijeenkomst voor de MS groep Goeree Overflakkee is op dinsdag 9 mei 2017. Locatie is Nieuw Rijsenburgh, Sperwer 271, 3245 VP Sommelsdijk. Van 14:00 tot 16:00 uur.

We gaan het deze keer hebben over het hebben van M.S. en hoe je hiermee omgaat. Geen spreker maar aandacht voor een ieder die iets wil delen over hoe hij of zij omgaat met M.S. Ook de mantelzorger is hierbij van harte uitgenodigd om deel te nemen.

Het middel tegen M.S. is nog niet uitgevonden, hoe met M.S. om te gaan is voor een ieder weer een persoonlijk avontuur. Door dit met andere te delen en ook te horen van anderen hoe met M.S. om te gaan kan meer inzicht komen in je eigen M.S. en je draagkracht hiervoor vergroten.

Graag vooraf aanmelden via m.vermeulen592@upcmail.nl of via facebook: www.facebook.com/msvereniginggoereeoverflakkee.

U bent van harte welkom, maar wij willen wel graag weten hoeveel mensen er komen. En vragen daarom u van te voren aan te melden. Dit kan via emal; m.vermeulen592@upcmail.nl of via onze facebooksite:https://www.facebook.com/msvereniginggoereeoverflakkee

Suggesties thema’s voor bijeenkomsten zijn altijd welkom:

m.vermeulen592@upcmail.nl