Rayon coördinator M/V

Voor het rayon Woerden zijn wij op zoek naar een nieuwe Rayon coördinator op vrijwillige basis.

Functieomschrijving

We zijn op zoek naar een enthousiaste kandidaat met doorzettingsvermogen. Aangezien je werkt met andere vrijwilligers en bestuurders in regio Utrecht en met name het rayon woerden, is het beslist geen dagtaak. Wij hopen dat je een hoge mate van zelfstandigheid bezit.

Als rayon coördinator ben je het gezicht van de MS-vereniging in jouw regio! Je zorgt voor de uitvoering van het Rayon beleid en behartigt de belangen van het rayon Woerden in de regio. Je bezoekt de vergaderingen en adviseert het regio bestuur.
In deze functie werk je nauw samen met het regio bestuur Je adviseert en ondersteunt hen bij de bestuursvergaderingen,. Tevens houd je toezicht op verenigingsactiviteiten in het algemeen en initieer je lokale en regionale verenigingsbijeenkomsten.
Je bent in staat op verschillende niveaus te schakelen via eigentijdse communicatiekanalen.
Als rayon coördinator werk je samen in een collegiaal rayon team, met name voor kennisdeling, overleg en inspiratie, waarin een bijdrage van je wordt verwacht.

Competenties zijn: Proactief, empathisch, analytisch, omgevingsgevoelig en daadkrachtig.

• Affiniteit met en/of ervaring in de zorg op managementniveau;
    • Zelfstandig maar ook zeker in teamverband kunnen werken;
    • Woonachtig zijn in het werkgebied of bereid zijn daar heen te komen;
    • Ervaring met projectmatig werken, en goede verslaglegging hierover.

MSVN regio Utrecht is op zoek naar een

COÖRDINATOR FINANCIËN M/V

Het gaat om een bescheiden budget, maar dat betekent niet dat het minder belangrijk is. Een goed beheer van de financiën is een basis voor het vrijwilligerswerk. Heb je affiniteit met financiën en kost het je geen moeite om accuraat te werken? Of ken je iemand met die eigenschappen? Reageer dan op deze oproep.

Je wordt lid van de werkgroep Utrecht, een enthousiaste groep vrijwilligers die het MS-verenigingswerk in de provincie Utrecht trekt en begeleidt.

De taken zijn:

– Jaarlijks de begroting opstellen van MSVN regio Utrecht

– Bewaking van die begroting

– Afstemming met de centrale financiële administratie

– Geautomatiseerde afhandeling van declaraties en kosten (m.b.v. het programma ELVY)

VACATURE VAN MS VERENIGING WERKGROEP UTRECHT

Organisator MS café Utrecht Gastvrouw/heer

Organisator MS café Utrecht Gastvrouw/heer op borrelavonden voor MS-lotgenoten en hun naasten.       Als organisator van het MS Café Utrecht ben je vooral gastheer/vrouw van de maandelijkse lotgenotenborrel in een leuk café in hartje Utrecht.

Deze borrel is bedoeld voor “jongvolwassenen” (tussen de 20 en 40 jaar, waarbij die grens niet heel strikt gehanteerd wordt) met de diagnose Multiple Sclerose die lid zijn van de MS Vereniging Nederland.

Als organisator hoef je zelf geen MS te hebben, maar enige kennis erover/affiniteit met de doelgroep is wel gewenst.
ORGANISATIEMS Vereniging Werkgroep Utrecht INZET 1 tot 2 uur per week , langere periode (maanden of langer)

BIJZONDERHEDEN

Onkostenvergoeding: Nee

Kennismakingsgesprek: Ja

Begeleiding: Nee

Verklaring Omtrent Gedrag nodig?: Nee

Verzekering: Ja

ANBI / SBBI status: ANBI

statusSuitable for English speaking volunteers: No

WIJK Binnenstad

SECTOR Zorg & welzijn

ACTIVITEIT Overig

Reageer op deze vacature:
Daarnaast regel je de reserveringen bij de locatie en verspreid je de info over de data van het MS café (denk aan posters, folders, social media/Facebook).

Hou je van netwerken, beschik je over prima sociale vaardigheden, ben je flexibel en lijkt het je leuk om de gezellige maar soms ook best pittige bijeenkomsten te begeleiden?

Neem dan contact met ons op!

De MS Vereniging Nederland is actief in het hele land. Het land is verdeeld in 22 regio’s.  Het landelijk bureau is gevestigd in Breukelen. De regio’s hebben een eigen budget voor activiteiten.