In het kader van Wereld MSDag 2016 heeft de MSVN – Werkgroep Utrecht op dinsdag 24 mei 2016 een boottocht georganiseerd voor haar leden.  De tocht ging vanuit Amersfoort over de Eem naar Spakenburg. De boot was de hele dag beschikbaar gesteld door de Stichting Eemlijn. Met 70 MS-patienten (deels rolstoelers en scootmobielers) hebben we op deze geweldige manier  Amersfoort, de Eempolder, Soest, Baarn, het Eemmeer en Spakenburg bezocht en bewonderd. Er werden speciale voorzieningen getroffen aan de Eemlijn boot om de scootmobielen en elektrische rolstoelen aan boord te krijgen. Dankzij de vrijwilligers van de Eemlijn en de MSVN verliep alles perfect. De lunch werd verzorgd door Jumbo Arnaud van de Graaf, het Kaasboertje en De Zoete verleiding uit Soest-Zuid.
Het was een zeer geslaagde en gezellige dag op het water!

DSC_0182 DSC_0190 DSC_0173 DSC_0194 DSC_0186 IMG_0108