Een impressie van de Eem boottocht 2017

Vanwege het grote succes van vorig jaar zijn we ook in 2017 gaan varen van Amersfoort naar Spakenburg v.v. De boottocht over de Eem en het Eemmeer heeft dit jaar weer plaatsgevonden en was weer een succes.

Op 27 mei zouden  we weer een stand op de Stadhuisbrug in Utrecht hebben maar helaas door de extreem hoge temperatuur ging dit niet door. De vrijwilligers zouden passanten informeren over MS, over de grilligheid van de ziekte en de activiteiten van de vereniging.

Wij hopen dat het in 2018 wel doorgaat.

Een impressie van de boottocht van  2017 > 


Over de MSVN Regio Utrecht

De MS vereniging regio Utrecht biedt advies en ondersteuning, is belangenbehartiger van de Utrechtse leden, geeft informatie en voorlichting èn organiseert contactbijeenkomsten.

Regio Utrecht bestaat uit negen rayons. De rayons organiseren lotgenoten bijeenkomsten en andere activiteiten voor MS patiënten en mantelzorgers. Elk rayon heeft een coördinator die ook de contactpersoon is. Er is dus altijd een contactpersoon – en meestal een lotgenotengroep – bij jou in de buurt.

Klik op het trefwoord ‘Rayons’ in het menu aan de rechterkant en je ziet alle rayons van onze regio. Klik op het rayon waar je woont voor de contactpersoon bij jou in de buurt en de informatie over de bijeenkomsten en activiteiten.

De rayons zijn: De Bilt & Bilthoven / Eemland / Nieuwegein / Stichtse Vecht / Utrecht Stad / Veenendaal / Woerden / Zeist / Jongerencontact (MS café) zie de afzonderlijke pagina s voor meer informatie uit uw rayon.

 Klik hier bezoek en like ook onze regionale 

 

klik hier en meld je aan voor onze digitale