Eem boottocht 2017

Vanwege het grote succes van vorig jaar gaan we ook in 2017 varen van Amersfoort naar Spakenburg v.v. De boottocht over de Eem en het Eemmeer zal dit jaar plaatsvinden op 23 mei.

Op 27 mei hebben we weer een stand op de Stadhuisbrug in Utrecht. De vrijwilligers zullen passanten informeren over MS, over de grilligheid van de ziekte en de activiteiten van de vereniging.

De uitnodiging voor de boottocht van 2017 >

Een impressie van de boottocht van 2016 >

Over de MSVN Regio Utrecht

De MS vereniging regio Utrecht biedt advies en ondersteuning, is belangenbehartiger van de Utrechtse leden, geeft informatie en voorlichting èn organiseert contactbijeenkomsten.

Regio Utrecht bestaat uit negen rayons. De rayons organiseren lotgenoten bijeenkomsten en andere activiteiten voor MS patiënten en mantelzorgers. Elk rayon heeft een coördinator die ook de contactpersoon is. Er is dus altijd een contactpersoon – en meestal een lotgenotengroep – bij jou in de buurt.

Klik op het trefwoord ‘Rayons’ in het menu aan de rechterkant en je ziet alle rayons van onze regio. Klik op het rayon waar je woont voor de contactpersoon bij jou in de buurt en de informatie over de bijeenkomsten en activiteiten.

De rayons zijn: De Bilt & Bilthoven / Eemland / Nieuwegein / Stichtse Vecht / Utrecht Stad / Veenendaal / Woerden / Zeist / Jongerencontact (MS café)

Bezoek en like ook onze regionale Facebook pagina.

Meld je aan voor onze digitale nieuwsbrief via deze link.