Over de werkgroep

De regionale werkgroep MSVN-Groningen is een subgroep van de Multiple Sclerose Vereniging Nederland (MSVN). De werkgroep bestaat uit vrijwilligers, zowel met als zonder MS.
De werkgroep voert de hoofdactiviteiten van de MSVN uit:

• Ondersteuning van MS-patiënten:
    U kunt vragen stellen via email: msvnwerkgroepgroningen@gmail.com.

Wilt u direct contact, bel dan de landelijke MS-telefoon van de MSVN.
  • Voorlichting en Informatie:
    Via thema- en contactbijeenkomsten met lotgenoten,

via een Nieuwsbrief  die drie maal per jaar verschijnt
    en d.m.v. deze website.
    Voor informatie over de regionale werkgroep kunt u contact opnemen met Henny Jongsma,
    0598 451613, of msvnwerkgroepgroningen@gmail.com
  • Belangenbehartiging:
    Het ondersteunen van mensen met MS, hun partners, kinderen en/of ouders. Bijvoorbeeld over de kwaliteit van zorgverlening en de uitvoeringspraktijk van regelgeving door gemeentes.
  • Contactbijeenkomsten:
    Op verschillende plaatsen in de regio (Groningen stad en Delfzij/Appingedam) worden maandelijks bijeenkomsten gehouden, waar MS-patIënten met elkaar kunnen praten. Dat kan zijn om ervaringen uit te wisselen, maar ook alleen maar voor de gezelligheid.

Soms ook wordt er een spreker uitgenodigd, die iets vertelt over een voor MS-patiënten belangrijk onderwerp.
    Klik in het menu op Agenda voor meer informatie over deze bijeenkomsten.