Vlegeldag Bennekom
Woensdag 23 augustus 2017
  vóór Gall & Gall, Dorpsstraat 35

Een jaarlijkse traditie is het huren van een plek op de Vlegeldag in Bennekom. Hier staan we op de braderie met vrijwilligers om lootjes te verkopen voor deelname aan ‘het rad van fortuin’. De opbrengst is voor de MSVN rayon Ede-Wageningen en hiermee worden kosten betaald voor o.a. ontspannen evenementen, zoals b.v. museumbezoek en andere gezellige middagen/avonden voor de leden.

Kom je ook een dagdeel helpen?! Wij kunnen je hulp goed gebruiken.

Opgave kan via (MSVN-EdeWageningen@kpnmail.nl )

Voor alle bijeenkomsten en activiteiten willen we graag van tevoren een opgave met hoeveel personen je komt.
Graag tot ziens op één van de activiteiten.

Geef je mailadres aan ons door………..
Jij ontvangt alle informatie snel in je postvak.
Wij kunnen je zo beter op de hoogte houden!
En het scheelt ons veel werk en kosten.
De meeste leden heeft inmiddels hun e-mail adres al doorgegeven en krijgen vanaf de uitnodigingen al digitaal toegestuurd.

MS vereniging Ede-Wageningen: MSVNEdeWageningen@kpnmail.nl

Vergeet niet door te geven als je mailadres veranderd!

Vragen, Ideeën of Suggesties?

Heb je vragen over MS, wil je graag weten hoe andere mensen dit beleven of wil je gewoon gezellig praten in een ontspannen sfeer? Ook daar zijn deze activiteiten voor bedoeld. Leuk als jij er ook bij wilt zijn!

Ideeën en suggesties zijn van harte welkom; deel ze met ons per mail, telefoon of tijdens een bijeenkomst.