Lettergrootte: e e Sitemap Inloggen

Donderdagavond 28 september 2017

19.30 uur – 21.30 uur

Ook zo’n zin in een lekker kopje koffie of thee? Gezellig even bijkletsen, een luisterend oor of gewoon lekker bijkomen…… schuif dan aan bij ‘Kaffee aan huis’!

Hartelijk welkom bij Dick en Cobi van den Berg in Bennekom.

Maandag 23 oktober 2017 Thema-avond Feldenkrais

19.30 – 21.30 uur Bethanië in Ede

Feldenkrais staat voor een zachte manier van bewegen die veelal liggend of zittend uitgevoerd kan worden. Feldenkrais is een leermethode met als doel inzicht te verkrijgen in jezelf. Doel van juist langzaam bewegen is om de hersenen of je ervaringssysteem tijd te geven tot onderscheid en gewaarwording te komen. Bij voldoende helderheid van een beweging treedt er voelbare verandering op in je lichaam.

Sinds 1998 is het begrip -neuroplasticiteit- wetenschappelijk terrein van onderzoek geworden. Twee docenten, Jitske Hoitsma en Barbara Roodnat, geven de presentatie en demonstratie aan ons gezelschap. Zij zullen op heel eenvoudige wijze, gewoon zittend op een stoel of in een rolstoel ons hiervan iets laten ervaren.

“We do not work with people’s problems, but with their health. Health as the capacity to recover from shock; the ability to overcome obstacles; the capacity to live one’s dreams.” Moshe Feldenkrais

Zie www.Feldenkrais.nl voor meer informatie.

Zaterdag 16 december 2017 Kerstdiner bij de Brasserie

Sfeervol dineren in kerstsfeer bij restaurant De Brasserie in Bennekom. Net als afgelopen jaar krijgen we weer een viergangen diner geserveerd, ongetwijfeld zal het weer lekker zijn. Eventuele dieetwensen graag opgeven bij de aanmelding. Uiteraard krijg je de bevestiging en de details begin december toegestuurd.

Zaterdag 6 januari 2018 Nieuwjaarsbijeenkomst

15.00 – 17.00 uur Bethanië in Ede

Onder het genot van een hapje en drankje wensen we elkaar een goed, gelukkig en gezond Nieuwjaar. Alle leden met partner/introducé zijn van harte welkom!

 

Zet vast in je agenda:

Op woensdag 7 februari 2018 is er een thema-avond die we met de MS consulenten van Ziekenhuis Gelderse Vallei gaan organiseren. Locatie en onderwerp zijn nu nog niet bekend, we zorgen ervoor dat jullie op tijd de uitnodiging ontvangen!

Voor alle bijeenkomsten en activiteiten willen we graag van tevoren een opgave met hoeveel personen je komt.
Graag tot ziens op één van de activiteiten.

Voor meer informatie over de bovenstaande activiteiten en opgave kunt u contact opnemen door een mail te sturen naar

MSVNEdeWageningen@kpnmail.nl

 

Vragen, Ideeën of Suggesties?

Heb je vragen over MS, wil je graag weten hoe andere mensen dit beleven of wil je gewoon gezellig praten in een ontspannen sfeer? Ook daar zijn deze activiteiten voor bedoeld. Leuk als jij er ook bij wilt zijn!

Ideeën en suggesties zijn van harte welkom; deel ze met ons per mail, telefoon of tijdens een bijeenkomst.