Levenstestament
Maandag 8 mei 2017
19.30 uur tot 21.30 uur Zorgcentrum Bethanië, Platteellaan 3 in Ede.

Vanuit het notariskantoor Van Apeldoorn komt mevrouw Liesbeth van den Brink-Baggerman vertellen over het levenstestament. Dit klinkt misschien erg formeel allemaal maar het gaat over aller daagse zaken zoals:

• Het beheren van uw bankrekeningen;
  • Het voeren van de administratie;
  • Het doen van een schenking aan kinderen of kleinkinderen;
  • Het beslissen in medische kwesties;
  • Het verlenen van een volmacht aan iemand die u vertrouwt;
  • Wat komt er kijken bij het opstellen van een levenstestament.

Ongetwijfeld zijn er bij jullie nog onderwerpen die opkomen of vragen te stellen over aanverwante zaken. Schroom niet dit te doen of een afspraak te maken wanneer dit vertrouwelijk is.

De Passiflorahoeve – Vlindertuin in Harskamp
Zaterdag 17 juni 2017
11.00-16.00 uur    Oud Willigerweg 1 in Harskamp

De Passiflorahoeve is een zeer bijzondere acttractie op de Veluwe, het is een tuin met vele soorten vlinders en planten die je niet zomaar ergens in een tuincentrum tegen komt! Er zijn 5 verschillende vlindertuinen. Daarnaast zijn zij ook een zorgboerderij; mensen met een psychische, verstandelijke of lichamelijke beperking kunnen er op ontspannen wijze werken.

We worden daar om 11.00 uur verwacht en beginnen met koffie met gebak. Vervolgens kun je op eigen gelegenheid alles gaan bekijken. Om ca. 13.30 uur staat er een heerlijke lunch voor ons klaar.

De Passiflorahoeve is rolstoelvriendelijk, ook met een scootmobiel is het toegankelijk mits die niet te breed is. Tot 16.00 uur kun je nog terecht bij de hoeve om e.e.a. te bezichtigen.

Mocht je rechtstreeks naar de hoeve gaan, laat het ons even weten bij de opgave.

Vertrek: 10.30 uur vanaf de parkeerplaats bij restaurant Vroeger, Otterloseweg 20 te Ede. We rijden zoveel mogelijk met elkaar mee.

Eigen bijdrage €7,50.

Vlegeldag Bennekom
Woensdag 23 augustus 2017
  vóór Gall & Gall, Dorpsstraat 35

Een jaarlijkse traditie is het huren van een plek op de Vlegeldag in Bennekom. Hier staan we op de braderie met vrijwilligers om lootjes te verkopen voor deelname aan ‘het rad van fortuin’. De opbrengst is voor de MSVN rayon Ede-Wageningen en hiermee worden kosten betaald voor o.a. ontspannen evenementen, zoals b.v. museumbezoek en andere gezellige middagen/avonden voor de leden.

Kom je ook een dagdeel helpen?!

Opgave voor deelname graag bij Tonnie Smeenk (tgsmeenk@planet.nl ) of Pauline Velthuijs (MSVN-EdeWageningen@kpnmail.nl )

Voor alle bijeenkomsten en activiteiten willen we graag van tevoren een opgave met hoeveel personen je komt.
Graag tot ziens op één van de activiteiten.

Geef je mailadres aan ons door………..
Jij ontvangt alle informatie snel in je postvak.
Wij kunnen je zo beter op de hoogte houden!
En het scheelt ons veel werk en kosten.
De meeste leden heeft inmiddels hun e-mail adres al doorgegeven en krijgen vanaf de uitnodigingen al digitaal toegestuurd.

MS vereniging Ede-Wageningen: MSVNEdeWageningen@kpnmail.nl

Vergeet niet door te geven als je mailadres veranderd!

Vragen, Ideeën of Suggesties?

Heb je vragen over MS, wil je graag weten hoe andere mensen dit beleven of wil je gewoon gezellig praten in een ontspannen sfeer? Ook daar zijn deze activiteiten voor bedoeld. Leuk als jij er ook bij wilt zijn!

Ideeën en suggesties zijn van harte welkom; deel ze met ons per mail, telefoon of tijdens een bijeenkomst.