Lettergrootte: e e Sitemap Inloggen

RAYON DOETINCHEM – AGENDA

Zondagmiddag 7 mei van 14.00 – 16.00 uur staat er een sportief uitje op de agenda. De locatie is als volgt: Kasteel Slangenburg in Doetinchem. We ontmoeten elkaar om 14.00 uur bij de parkeerplaats van Kasteel Slangenburg en lopen gezamenlijk een route. Ter plekke overleggen we of de richtlijn een half uur of driekwartier zal worden. De route is ook geschikt voor mensen met een rolstoel of scootmobiel. Na de wandeling een lekker bakkie koffie/thee met appeltaart in het Koetshuis van Kasteel Slangenburg. Afsluiting rond 16.00 uur.

Zaterdagmiddag 10 juni van 12.00 – 14.00 uur lunchen bij de “Pannekoekenbakker”, Zomerweg 7, 6984 AB te Doesburg. De lunch bestaat uit een soepje, diverse stukken pannenkoek (in 2 ronden geserveerd)  en ter afsluiting een kopje koffie/thee met een lekkernij. De eigen bijdrage is 7,50 euro, dit kan bij binnenkomst aan ons worden betaald. Voor meer info: www.pannekoekenbakker.nl/Doesburg. Overige drankjes zijn voor eigen rekening. Opgave is verplicht.

Voor alle bovenstaande bijeenkomsten geldt dat je iemand mee mag nemen indien je dit van te voren meldt.

Na diverse positieve geluiden over de yogales van Astrid op 24 mei j.l., geeft ze nog 2 yogalessen: op donderdagavond 16 februari en woensdagavond 11 oktober. Deze zullen plaatsvinden in ’s-Heerenberg. Nadere informatie hierover volgt nog.

Wie kent de zorgboeken van Stichting September niet? De inhoud is voor iedereen digitaal beschikbaar via onderstaande site:

http://msvn.ziektes.info/contents/multiple-sclerose/node/1684