Hallo allemaal!

Na de feestelijke decembermaand vieren we graag met jullie de opening van ‘Het jaar van de Haan’. We nodigen jullie dan ook graag uit voor een bijeenkomst in Hotel Restaurant Konbanwa aan de Nijmeegsebaan in Heilig Landstichting (Nijmegen).

Sinds begin 2015 is Konbanwa gevestigd in het voormalige Sionshof. Konbanwa is prachtig gelegen in een bosrijk gedeelte van Nijmegen, op een steenworp afstand van de Heilige Land Stichting.

Uiteraard serveren we koffie en thee met wat lekkers!
Kortom, zin in een lekker kopje of thee?

–      een luisterend oor..

–      gezellig even bijkletsen aan onze tafel..

–      tips en trucs van ‘bondgenoten’ horen en uitwisselen..

–      of gewoon ff lekker bijkomen?

We nodigen je graag uit om aan te schuiven:

Opening van ‘Het jaar van de Haan’
Wanneer:
zaterdagmiddag 14 januari 2017, van 14.00 – 16.00 uur
Waar: Hotel Restaurant Konbanwa, Nijmeegsebaan 53, 6564 CC  Heilig Landstichting, (024 322 77 27)

Koffie en thee is voor onze rekening. Overige consumpties en versnaperingen zijn zoals altijd voor eigen rekening en dienen ter plaatse aan Konbanwa te worden voldaan.

Ook zo genoeg van die blaasproblemen?

U bent niet de enige. Veel mensen met MS krijgen te maken met blaasproblemen: moeite met het ophouden van de urine, wel aandrang maar niet-goed kunnen legen van je blaas, blaasontstekingen…

Er is wel degelijk wat aan te doen! En dan bedoelen we niet: minder drinken, hebben we ’t niet over incontinentiemateriaal, nare medicijnen of inspuitingen.

Met de Zwitserse Cantienica methode train je je bekkenbodem sterker en flexibeler en dat is goed nieuws. Eindelijk iets waarmee je zelf je blaasklachten kunt aanpakken! De eerste cursus die MS-Anders organiseerde was zo’n succes, dat ze ‘m al verscheidene keren herhaald hebben.

Bij Cantienica werk je aan een betere lichaamshouding, meer beweeglijkheid en kracht van je (dieper gelegen) spierlagen en bekkenbodem. Door hele kleine, zachte oefeningen versterk je de Levator Ani, de onderste laag van je bekkenbodem. Klachten verdwijnen of verminderen aanzienlijk, de positieve ervaringen van eerdere deelnemers spreken voor zich!

Deze oefeningen zijn door iedereen aan te leren omdat ze klein, zacht en heel precies zijn. De bewegingen van binnenuit zijn van buitenaf niet te zien.

De cursus bestaat uit 4 wekelijkse lessen van 1,5 uur en is voor iedereen toegankelijk, óók wanneer de motoriek niet meer 100% is! Leeftijd, lengte of gewicht spelen geen rol. Na de cursus bent u in staat uw leven lang een sterke en flexibele bekkenbodem te behouden en zelf aan uw klachten te werken, of terugval te voorkomen.

Meer weten of meedoen? De training start vrijdag 10 februari 2017

Tijd: 10.30 tot 12.00 uur

Locatie: Buurtcentrum de Hapert, Nijmegen

Aanmelden en/of meer informatie info@ms-anders.nl of  020 – 611 66 66.

P.S. Oók voor mannen!