Goede voorlichting helpt

MS brengt veel onzekerheden met zich mee. Goede voorlichting helpt mensen met MS en hun omgeving om te gaan met MS. Daarnaast vergroot voorlichting de kennis van zorgverleners (in opleiding), zodat betere zorg aan mensen met MS kan worden gegeven. Het voorlichtersteam van de MSVN bestaat uit ervaringsdeskundige vrijwilligers die zelf MS hebben of iemand in hun directe omgeving hebben met MS. Zij weten uit eigen ervaring wat leven met MS betekent en zijn getraind in het delen van hun kennis en ervaring met anderen.

Voor overige vragen of het aanvragen van de folder ‘Voorlichters van de MSVN’ kunt u terecht bij het Landelijk Bureau van de MSVN via communicatie@msvereniging.nl of telefoonnummer 088 – 374 85 00.