Ik wil mij graag even aan U voorstellen;

Mijn naam is Peter Cox, geboren in 1966 en in Maasbree opgegroeid, getrouwd met Heidi, een zoon en twee honden.
Ik ben mijn hele leven werkzaam geweest in de IT waarbij ik wel mag zeggen dat mijn werk mijn hobby was en mijn hobby mijn werk.

De diagnose MS is in 2009 gesteld.
Na het volledig doorlichten van mijn medische geschiedenis is geconcludeerd dat ik in 1997 mijn eerste terugval heb gehad. Sinds 2009 heb ik 3 x een terugval gehad, waarbij ik de eerste 2 x nog goed herstelde.
Tot de laatste terugval heb ik volledig kunnen werken, daarna bleek werken niet meer mogelijk en ben ik arbeidsongeschikt verklaard.

De beste tip die ik heb gehad in de revalidatie na de laatste terugval: Als het niet kan zoals het moet, dan moet het maar zoals kan.

IT blijft mijn hobby, maar nu niet meer als het moet, maar nu als het kan.
Fietsen doen we graag, maar ik nu op de scootmobiel en Heidi op de fiets.

Sinds 2017 ben ik actief als vrijwilliger bij de MS Vereniging.