Ik wil mij graag even aan U voorstellen;

Mijn naam is Linda van Ooijen-Lopes Dias, geboren 23 september 1956 te Hilversum.foto linda Al wat jaartjes getrouwd met mijn man Bram. Moeder van 2 zonen en 1 dochter, tevens in het kostbare bezit van 2 kleinzonen en 3 kleindochters.
Mijn hobby’s zijn zingen, piano spelen, zwemmen, fietsen, wandelen, schilderen, lezen, koken.
Heb gewerkt als administratief/logistiek medewerkster bij de Nederlandse Omroep Stichting, zelfstandig ondernemer taxibedrijf voor de omroep, klassieke zangles gevolgd, na mijn verhuizing naar Limburg eerst even wennen. Gaan zoeken en heerlijk gewerkt in de bloemen, handelskantoor in Lanaken, van alles wat.
De keuze viel uiteindelijk om de zorg in te gaan dus omgeschoold in de zorg, als ziekenverzorgende, opleiding vpk, opleiding holistisch therapeute, gewerkt bij de Zorggroep, Vincent van Gogh afd. psychiatrie, als laatste gewerkt als mede oprichtster van Stichting Thuiszorg Helpende Hand (1998).
Ik ben in contact gekomen met de regionale werkgroep M.S.V.N. Noord-Midden Limburg in 2003 nadat ik in 2002 gediagnosticeerd ben met de aandoening RRMS. Dit betekende (helaas) einde drukke loopbaan, zo min mogelijk stress, opnieuw mogen kijken naar de middelen en mogelijkheden.
Mijn taak bij de regionale werkgroep is contactpersoon, coördineren van de werkzaamheden die er op het gebied van informatievoorziening, lotgenotencontact, belangenbehartiging e.d. de revue passeren.
Mijn levensmotto is: kijk naar de mogelijkheden, niet naar de onmogelijkheden. Het glas is half leeg of half vol. Maak je eigen keuzes. Durf te vertrouwen. Samen sterk, is er ook één die ik persoonlijk een warm hart toe draag.
We zijn nog steeds op zoek naar mensen die onze regionale werkgroep een handje willen helpen ofwel willen steunen als lid of steunend lid. U kunt ten alle tijden contact opnemen met ondergetekende of het secretariaat om meer informatie over onze patiëntenvereniging.

Met vriendelijke groet,
Linda van Ooijen.