Welkom bij Werkgroep Noord en Midden Limburg

Via het landelijk bureau van de MSVN hebben alle werkgroepen een website. Op deze pagina vind u een overzicht van werkgroep Noord en Midden Limburg.

We willen deze website voortdurend aanvullen met nieuwe, actuele gegevens, uw ideeën en wensen daarvoor zijn natuurlijk van harte welkom.
Een mailtje naar onderstaand adres kan eraan bijdragen dat deze site voor MS-patiënten uit Noord en Midden Limburg nog meer toegevoegde waarde krijgt.

Neem hiervoor contact  op met MSVN Noord en Midden Limburg: msvnnoordmiddenlimburg@gmail.com

Wie wil zoeken op relevante activiteiten, informatie over de contactgroepen, de nieuwsbrieven wil downloaden of allerlei oproepen wil lezen komt daar door te klikken op één van de rubrieken in het menu aan de linkerkant.

Veel leesplezier en hou onze website in de gaten!

Onderstaand ziet u een overzicht van de leden van in de werkgroep Noord en Midden Limburg met de contactpersoon voor uw regio.

Klik op de naam voor meer informatie of de email om direct een email te sturen.

Naam Contact
Linda van Ooijen-Lopes Dias lindavanooijen@ziggo.nl Regiocoördinator, Leden regio Weert
Marlie van Houtum-Seerden marlievanhoutumseerden@gmail.com Financieel coördinator
Wendy Kip-Verstraaten wendy.kip@hotmail.nl Leden Regio Venlo, Facebook, Website
Ramon Thijssen huisjethijssen@icloud.com Leden regio Roermond, Horst
Tamara van Malsen tamaravanmalsen@gmail.com Leden regio Peel en Maas, Facebook
Peter Cox peter.cox@outlook.com Website

Sinds juni 2015 is er een coach werkzaam die (vrijwillig) het telefonisch spreekuur bezet voor de leden van MSVN die vragen hebben over de combinatie MS en werk.

Lara Smit-Selen larasmit@ziggo.nl MS Coach