Verkoop sleutelhangers

Wendy Kip en Tamara van Malsen zijn druk bezig met het haken van vlinder sleutelhangers.

Deze sleutelhangers worden verkocht voor 2,- per stuk en zijn verkrijgbaar in de kleuren; oranje (kleur MS research, waarmee we samenwerken) en rood, wit en blauw (de kleuren van de MSVN).

Klik hier voor meer informatie over de MSVN sleutelhangers.

Lever uw lege cartridges in en steun MSVN Noord en Midden Limburg

Heeft u thuis of op het werk nog lege cartridges liggen of is uw printerinkt bijna op? Deze kunnen geld waard zijn! De vergoedingen voor uw lege cartridges kunt u via het recycling programma van 123inkt.nl doneren aan MS Vereniging Noord en Midden Limburg.

Klik hier voor meer informatie over het recyclen van uw cartridges met MSVN Noord en Midden Limburg als goed doel.

Gratis doneren aan MSVN Noord en Midden Limburg via GratisDoelenSteunen.nl

MSVN Noord en Midden Limburg helpen zonder daar extra geld voor kwijt te zijn: dat klinkt toch goed?
Hoe u dat doet is heel simpel: u doet via GratisDoelenSteunen.nl een aankoop bij uw aangesloten webshop, zoals u dat gewend bent. Op dat moment is het werk eigenlijk al gedaan! U ontvangt gewoon uw favoriete producten thuis, terwijl u het doel van uw keuze steunt.

Klik hier voor meer informatie over winkelen via GratisDoelenSteunen met MSVN Noord en Midden Limburg als goed doel.

Gratis doneren aan MSVN Noord en Midden Limburg via DoelShop.nl

Ga naar www.doelshop.nl, log in met uw account, selecteer MSVN regio 401 als goed doel en klik door naar de webwinkel die u wil bezoeken. Zodra u uw aankopen afrekent, doneert u gratis aan de MS Vereniging Noord en Midden Limburg. Meer dan 250 webwinkels doen mee!

Klik hier voor meer informatie over winkelen via DoelShop met MSVN Noord en Midden Limburg als goed doel.