Linda van Ooijen fietst voor MSVN Noord-Midden Limburg

Sinds 2003 ben ik lid van de regionale werkgroep Noord-Midden Limburg, vanaf 2002 zelf gediagnosticeerd met RRMS.
Mijn hobby’s zijn zingen, fietsen, wandelen, schilderen etc. Bewezen is dat bewegen zolang het kan heel goed is voor een ieder. De frisse buitenlucht is goed om je hoofd leeg te maken ook voor onze hersencellen die daarmee zuurstof krijgen.
Ik wil de uitdaging aangaan om de Rhône route te gaan fietsen, een route van plm. 350 km, waarvan ik inmiddels al 227 km afgelegd heb. Daarmee zou ik graag geld ophalen voor MSVN Noord en Midden Limburg. De opbrengst is vooral bedoeld voor de leden van onze regio Noord-Midden Limburg om de leuke dingen te kunnen blijven doen! Uit ervaring blijkt dat de mensen veel plezier beleven aan het onderlinge contact onder het genot van een hapje en een drankje. Deze bijeenkomsten kunnen alleen jammer genoeg nog mogelijk gemaakt worden door hulp van U.

U kunt doneren via onderstaande link:

Bij een donatie van € 100,00 krijgt U als cadeau een gratis hot-stone behandeling van 1 uur te Venray, tegen meerprijs aan huis door gecertificeerd masseur.

Alvast bedankt voor uw interesse en steun.

Keep on going voor de MSVN!

Linda van Ooijen-Lopes Dias

Linda Rhone route