123inkt is verkozen tot beste webwinkel van 2015! Zij mogen maar liefst een bedrag van € 100.000,- verdelen over diverse goede doelen.

Dit jaar zijn wij verkozen tot Beste Webwinkel van Nederland. Wij hebben onze klanten gevraagd een passende actie te bedenken om dit te vieren. De meerderheid koos voor een donatie aan een goed doel. Omdat talloze goede doelen wel een extraatje kunnen gebruiken, verdelen wij een bedrag van € 100.000,- over verschillende goede doelen.

Aan wie?
Er zijn ruim 200 goede doelen door onze klanten bij ons aangedragen.

Ook MS Vereniging Nederland regio 402 is door één of meerdere van onze klanten aangemeld.

Hoe?
De €100.000,- wordt verdeeld op basis van stemmen, niet alleen die van onze klanten maar iedereen mag meedoen.

Het percentage van het aantal stemmen ten opzichte van het totaal aantal stemmen bepaalt de hoogte van de donatie aan het goede doel.

Elke stem is dus geld waard voor uw goede doel!

De link naar uw stempagina (delen mag):

Wilt u zien hoe u ervoor staat? Het overzicht met alle deelnemende goede doelen is te bekijken op www.123inkt.nl/goededoelen

Op 31 december 23.59 uur wordt de stemming gesloten en begin januari nemen wij contact met u op.

Met feestelijke groet,

Het 123inkt-team