Voorjaarsmarkt
21 mei 2017
Wereld MS dag ‘de grilligheid van MS’

Op zondag 21 mei 2017 organiseert de MSVN Noord en Midden Limburg een VOORJAARSMARKT (met nieuwe en gebruikte spullen)

Dit organiseren wij in het teken van de wereld MS dag met het thema ‘De grilligheid van MS.

De doelstelling is om MS zoveel mogelijk onder de aandacht te brengen en inkomsten te genereren om lotgenotencontact, informatievoorziening te kunnen blijven doen voor de leden van onze regio.

Wij hopen u op deze dag te ontmoeten op deze gezellige voorjaarsmarkt.

Locatie: Kerkeböske, aan de Koeberg 3 te Helden
Entree : Volwassenen 1,00, kinderen t/m 12 jaar gratis.
Aanvang: 10 uur

Welkom op de site van de Multiple Sclerose vereniging (MSVN) regio Noord en Midden Limburg.

Met ca. 240 leden zijn we weliswaar één van de kleinste regio’s van Nederland, maar ook één van de leukste.

Elk jaar worden diverse activiteiten georganiseerd, afwisselend in de regio’s Venray, Venlo, Helden, Weert en Roermond. Te denken valt aan een barbecue, een kerstviering en koffiemiddagen, al dan niet met een bepaald thema, maar ook avonden gericht op informatievoorziening en/of belangenbehartiging. Mensen die daar behoefte aan hebben worden thuis bezocht of kunnen telefonisch bij ons terecht voor een luisterend oor.

Regelmatig worden inloopmiddagen en/of voorlichtingsavonden georganiseerd in regionale ziekenhuizen.

Als u lid bent van de MSVN, wordt u automatisch op de hoogte gehouden van alle activiteiten.
MSVN geeft mensen met MS een stem!
Ja, ik word lid en laat mijn stem horen! Dat kan via deze link: http://msvereniging.nl/lid-worden/
Wij hopen u als lid te mogen verwelkomen.

Ook kunt u zelf een actiepagina aanmaken om geld op te halen om onze regio financieel te ondersteunen zodat wij nog meer aandacht kunnen besteden aan lotgenotencontact. Neemt u gerust een kijkje op de actiepagina: http://mijnactievoorms.nl/projects/limburg/

Wilt u op de hoogte blijven van het nieuws mbt MS uit onze regio?

Hier vindt u alle Nieuwsberichten op een rij.

Volg ons op Facebook binnen op publiek toegankelijk pagina of de besloten groep.
Meer informatie kunt u vinden op onze Social media pagina.